www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Европейски шампион е №1 на Варна за септември`2017
Европейски шампион е №1 на Варна за септември`2017

Европейският шампион по вдигане на тежести от СК „Титан“ Христо Христов/на снимката в ляво заедно с личния си треньор Живко Николов/ стана спортист на Варна за месец септември`2017. Христо нямаше конкуренция защото титлата е от огромно значение, като той успя да спечели златото не само в двубоя, но добави още два златни медала в двете движения. Негов личен треньор е Живко Николов. Христо е победител и в анкетата за спортист на варненското спортно училище за месец септември.

За отбор на септември`2017 бе определен тимът по плажен футбол на МФК Спартак Варна, които станаха шампиони на страната. Втора поредна титла за варненци.

Онлайн анкетата спечели състезателят по тенис Ангел Владов от отбора на „Тича“-Варна. Той спечели златен медал от регионален шампионат в Шумен, 12 години, а също така и злато при 12 годишните на регионално първенство-Варна.

 

Сшециален приз за изключително високи спортни постижения получи гимнастичката Симона Дянкова от ЧАР-ДКС за среброто в многобоя с ансамбъла на СП в Италия и бронзовия медал на три топки и две въжета. Симона е капитан на националния ансамбъл-жени.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd